TO DO Museumnacht Den Haag

TIP Evenementen in Den Haag

Museumnacht, wat een cadeautje voor onze stad! De musea staan in de spotlight, één nacht vol kunst en cultuur. Je (relatief goedkope) kaartje koop je snel en gemakkelijk online, je wrist band haal je op in het eerste museum (wel even checken of dit daar kan).

Mijn start van de ‘nach’ en bijzondere tip voor dansliefhebbers is het Gemeentemuseum (nu Kunst Museum). Daar staat de tentoonstelling: ‘Let’s Dance!’ Die avond een bijzondere dansvoorstelling gezien in het mini theater van het museum (nog nooit eerder geweest), een duo de sterren van de hemel zien dansen voor de Victory Boogie Woogie en zelf gedanst op de Silence Beats midden in het museum. Love it!

Het fijne aan de Museumnacht? Je kan het helemaal zelf samenstellen! Een groot museum bezoeken met diverse live events? Diverse kleine musea bezoeken en door naar de afterborrel? Niets plannen en gewoon op gevoel dingen bezoeken? Het kan allemaal!

Herhaalbezoek Museumnacht

Als pluspunt, je krijgt op diverse plaatsen ook de herhaalbezoek museumnacht kaartjes. Daarmee kan je na de Museumnacht nogmaals (gratis) een museum of locatie bezoeken (die meededen aan de Museumnacht)! Zo ben ik gisteren naar Het Nationale Theater in de Koninklijke Schouwburg geweest met deze tickets. De voorstelling Sexual Healing was hilarisch maar krachtig (en je krijgt ook nog eens een gratis drankje in de pauze of achteraf). Volgend jaar weer!

That’s why I love The Hague!

Victory Boogie Woogie