Marketing

Marketing

Marketing & Communicatie Strategie

MAKE & MADE maakt een Marketing & Communicatie strategie op maat voor uw bedrijf. Er wordt bijvoorbeeld gekeken naar de huidige situatie, de doelstellingen en de wensen voor de toekomst. Er wordt een advies gegeven op het gebied van marketing- en communicatie middelen (inzet van social media, marketingmateriaal etc.) en er kan een planning worden opgezet. Met een nieuwe strategie kunnen er duidelijke doelen worden gesteld en zal marketing en communicatie effectiever zijn voor uw bedrijf (om zo uw doelen te behalen). Vaak wordt deze belangrijke eerste stap overgeslagen en gaat men direct over op het inzetten van marketing. Echter, met een strategie, is het makkelijker om te communiceren en zal er ook een constante marketing worden bedreven, omdat de doelen en inzet van middelen helder zijn.

Content Creatie

Marketing staat gelijk aan het creëren van content. Zonder content creatie is er niets om te communiceren en vermarkten. Echter, content creatie kost erg veel tijd. Uw keuze van de marketing middelen die moeten worden gecreëerd komen voort uit de marketing strategie van uw bedrijf. Voorbeelden van content creatie: Persberichten, teksten voor nieuwsbrieven, blog posts, social media content.

Uitvoering

De totale uitvoering van de marketing kan MAKE & MADE tevens uit handen nemen. Hierbij horen de strategie, creatie en uitvoering, een compleet pakket dus. Het is mogelijk om mij (tijdelijk) in te zetten op de marketing afdeling van uw eigen bedrijf. Er kunnen bepaalde doelstellingen worden geformuleerd om zo samen het beste effect te bereiken.

Vraag hier naar de mogelijkheden en prijzen van bovenstaand aanbod.