Blog: MADE in The Hague

Nieuwe tool: Powtoon

Soms kom je een tool tegen die letterlijk nieuwe deuren zal openen…. Heb jij ook wel eens momenten dat je zou willen dat je zelf een video kan shooten en maken? Ik wel! Met deze nieuwe tool krijg jij ook het gevoel dat je een video editor ‘for a day’… Lees verder »

TO DO Museumnacht Den Haag

TIP Evenementen in Den Haag Museumnacht, wat een cadeautje voor onze stad! De musea staan in de spotlight, één nacht vol kunst en cultuur. Je (relatief goedkope) kaartje koop je snel en gemakkelijk online, je wrist band haal je op in het eerste museum (wel even checken of dit daar… Lees verder »

TO DO: Carnivale 2018

TO DO  Een top evenement om nog even snel te doen in dit jaar! Carnivale is een winters en magisch festival in het Huijgenspark waar je je kunt verwonderen over de geheime kunsten van Fakirs, vuurshows en koorddansers kan zien en de adrenaline voelt stromen bij de motoren op ‘de… Lees verder »

Made for The Hague: Studio Amargo voor Festival Designkwartier

Een blog door Studio Amargo, die een installatie maakte voor Festival Designkwartier in Den Haag. Zij maakte wat mij betreft een van de gaafste installaties, getoond in een oud leegstaand gebouw. De felle kleuren en vormen maakten het voor mij het meest artistieke momentje van die dag! Ze is een… Lees verder »

TO DO: Designkwartier Den Haag

Yahoe! Een van de fijnste festivals op het gebied van Kunst & Design is er weer! Dit weekend start Festival Designkwartier, in het Zeeheldenkwartier in Den Haag. Wat kun je verwachten? MEGA fijne designs en toffe inspirerende artists. Be there, 1/2/3 juni 2018.  

Hyper Realistisch: Ron Mueck in Museum Voorlinden

Een mooie video over een van de meest realistische beelden die ik ooit heb gezien in Museum Voorlinden. ‘Couple under an umbrella’ is zowel kwetsbaar als grotesk en toegankelijk voor iedere bewonderaar.