Evenementen

Evenementen

Design

Een sterk evenement is een goed marketing middel. Door goed te kijken naar de doelgroep en doelstelling kunt u veel bereiken binnen uw marketing doelstellingen met een evenement. Het concept of design, het ontwerpen, van een evenement is lastiger dan vaak wordt gedacht. Ik werk vanuit het ‘Imagineeren’ als uitgangspunt, ik wil een ultieme beleving geven aan de bezoekers. Dan werkt een evenement, in mijn eigen, als marketing tool inzetten ook het beste, er zal dan vanzelf (enthousiast) over worden gepraat.

Organisatie

Na het design is er een concept gekozen (kies hiervoor een sterk design en marketing + branding) en gaat er vervolgens veel tijd zitten in de feitelijke organisatie van het evenement. U kunt MAKE & MADE voor een periode inzetten om zo de organisatie volledig uit handen te nemen. Door mijn marketing achtergrond kan ik een goede combinatie maken tussen marketing en de organisatie van een krachtig evenement.

Uitvoering

Om een zo sterk mogelijk evenement te organiseren is het goed om zowel het design, de organisatie en de uitvoering door eenzelfde persoon of team te laten doen. MAKE & MADE kan zowel het design, de organisatie en uitvoering doen van uw evenement. Ik heb ervaring met evenementen tot 100-250 personen en van 500-2.000 personen (B2C en B2B). Zie ook mijn portfolio.

Vraag hier naar de mogelijkheden en prijzen van bovenstaande diensten.