Design

 

Design

Logo Ontwerp

Net een nieuwe onderneming gestart? Behoefte aan een nieuw logo? Een kleine aanpassing maken aan uw huidige logo? MAKE & MADE kan een geheel nieuw logo ontwerpen, geheel naar uw wensen of een aanpassing maken aan uw bestaande logo. Bij het ontwerpen van een logo kijk ik het grote geheel, de boodschap, diensten en producten van uw bedrijf. Een sterk logo biedt herkenning aan uw klanten en helpt uw merk te versterken in de markt.

Huisstijl

Iedere succesvolle onderneming heeft een duidelijke huisstijl. Onderscheidend vermogen en herkenning is erg belangrijk, gezien het (veelal) grote aantal bedrijven in uw vakgebied. Een huisstijl geeft een eigen identiteit aan uw bedrijf. Een sterke branding helpt bij uw totale marketing en communicatie. Een huisstijl hoeft niet complex te zijn, maar gaat wel verder dan alleen een logo of kleurstelling. U kunt dit in al uw marketing uitingen gebruiken en zal helpen om uw marketing middelen te versterken.

Materiaal

Heeft uw een logo en huisstijl, super! Nu kunt u, met behulp van een sterke strategie kijken welk marketing materiaal u gaat inzetten. MAKE & MADE kan een flyer of poster ontwerpen maar ook een sterke Instagram post, volledig in lijn met uw huisstijl.

Vraag hier naar de mogelijkheden en prijzen van bovenstaand aanbod.