About me

Dromer | Denker | Doener

Made in The Hague

Een creatieve dromer, innovatieve denker en een zorgvuldige doener, dat ben ik, Diana Weber. Geboren in Den Haag aan de Sportlaan, bijna 30 jaar geleden, ben ik echt ‘Made in The Hague.’ Ik besloot ver weg te gaan studeren en wonen om ervaring op te doen in de rest van de wereld om dat later weer mee te kunnen nemen naar mijn geboortestad. Dat lukte, mijn drietalige (internationale) studie Marketing aan de NHTV hielp mij om een praktische en hard werkende Marketeer te worden. Maandelijks werkten we aan cases samen met bedrijven, waardoor ik het werkveld al snel leerde kennen. Na praktijk op te hebben gedaan in Malta in de evenementen industrie en in de Stadsschouwburg in Amsterdam was ik klaar voor ‘het echte werk.’

‘Made in China’

Na voor diverse mooie bedrijven te hebben gewerkt ben ik in 2017 ook met mijn eigen droom gestart. Ik ontwikkelde MAKE and MADE. Het verhaal? Op een reis dwars door China, plaatste ik een foto op social media ‘Made in China.’ Iedereen reageerde daar enthousiast op en mijn brand ‘Made in The Hague’ was ontstaan, mijn roots liggen tenslotte in Den Haag! Ik ben een creatieve maker, maar vind dat ik nooit in mijn eentje werk. Het team, de opdrachtgever of je collega’s, je maakt iets samen. Het merk MAKE & MADE was een feit!

Ik deel innovatieve tools, creatieve ideeën, inspiratie en toffe tips over marketing en evenementen op mijn pagina Made in The Hague omdat ik erin geloof dat we goede ideeën beter samen kunnen delen. Check it out!